Iahnie de fasole cu carnati de casa

de izulika in Mancaruri de legume, 24 Ian 2011 | 9714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole alba
  • 1 ardei verde
  • 3-4 carnati de casa taiati rondele sau intregi
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mici
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi de dafin
  • delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu carnati de casa:

  • Fasolea se alege si se spala in mai multe ape, apoi se pune la inmuiat aproximatix 20 de minute
  • Dupa cele 20 de minute se pune la fiert,iar dupa ce da cateva clocote se scurge de apa, si se adauga alta apa fierbinte, se lasa sa fiarba iar in timpul fiertului se adauga 1 varf de lingurita chimen
  • Cand fasolea este fiarta se da de pe foc si se prepara prajeala
  • Legumele se toaca dupa preferinta,intr-o tigaie se pune putin ulei la incins apoi se adauga legumele tocate, se lasa la calit cateva minute dupa care se adauga si pasta de tomate si usturoiul tocat marunt
  • Fasolea se pune iarasi pe foc, iar peste ea se adauga legumele calite, si condimente dupa gust
  • Intre timp se prajesc si carnatii dar nu de tot,apoi se pun si ei in fasole,se amesteca iar cand totul este fiert se ia de pe foc si se adauga patrunjel si marar verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]