Iahnie de fasole

de aalliinnaa07 in Mancaruri cu carne, 17 Oct 2013 | 4977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole boabe alba
  • 2 cepe
  • 2 morcovi mai mici
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 foaie de dafin
  • 1 carnat de casa
  • 100 g slanina afumata de casa
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea trebuie pusa la inmuiat cu o seara inainte pentru a fierbe mai repede.Fierbem fasolea, cand este aproape fiarta adaugam foaia de dafin, cimbru si sare si mai lasam sa fiarba. Intr-o tigaie punem putin ulei si calim carnatii, slanina, ceapa tocata marunt si morcovii fierti taiati cubulete. Stingem cu pasta de rosii diluata cu 2 linguri de apa si lasam sa dea cateva clocote, apoi o turnam peste fasole, mai adaugam pasta de rosii daca este nevoie, sare, piper dupa gust si mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam 1 lingura de faina amestecata cu apa sa se ingroase sosul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de fasole boabe roșie Canadiană cu cârnați afumați