Iahnie de fasole

de roxanabucataras in Mancaruri de post, 19 Noi 2011 | 4172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg fasole boabe
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • 1 lingurita de zahar
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Pun de seara fasolea in apa, dupa ce o aleg si spal bine.

Pun fasolea la fiert, dupa ce da in cateva clocote, schimb apa. Apa pun cat sa o acopere de o palma si o fierb bine cu o lingurita de zahar si putin ulei.

Cand fasoalea este aproape fiarta, tai ceapa marunt si o calesc bine in putin ulei si 2 linguri de pasta de tomate. Adaug peste ceapa si pasta de tomate, fasolea cu zeama in care a fiert cu tot. Pun sare, piper boabe, foi de dafin si las pana se fierbe bine bobul de fasole. Dupa ce opresc focul adaug marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole gigantica