" Hasca "

de Alexandra Burz in Muraturi, 27 Ian 2014 | 5944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg castraveti
  • 1 kg morcovi
  • 2 kg gogonele
  • 1 kg ceapa galbena
  • 1 varza
  • 2 kg ardei gras verde
  • 1 kg gogosar
  • 1 kg ardei kapia
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • frunze de dafin
  • zahar
  • otet din mere
  • 3 plicuri de conservant
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA " Hasca ":

Legumele se spala bine, se curata cele care necesita curatire si se feliaza subtire.

Intr-un castron mare le amestecam, adaugam condimentele dupa cust.

Le punem intr-o cratita mare pe foc pana incep sa isi schimbe culoarea, se adauga conservantul, se amesteca bine.

Se imparte in borcane de 800 ml, se infileteaza bine, se pun in "carpe" pana a doua zi, cand pot fi duse la depozitare.

TIPS-URI

1

geniale alaturi de o friptura, un gratar...chisr si goala pe post de salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "" Hasca "" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in saramura