Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Ligia Bxl in Piine, 25 Noi 2014 | 6045 vizualizari
anca_rm 1
o reteta foarte interesanta
MotanLaOale 1
Gherca Daniela 1
babi5 1
Usor de realizat si crwd ca di bun nu stiu cu grisul cum este daca se pube crud!
Ligia Bxl 1
multumesc tuturor
babi5 cum gris crud??
Adica grisul nefiert nu ramine zgronturos! este mai dur decit faina si daca este numai copt pe tava, nu contest calitstea este doar o intrebare
mihaelar63 1
Interesanta reteta . De testat
mirela0911 1
Interesante!
reisnaor_2006 1
okkkkkkkkkkkk
Bya Ralu 1
ce faine sunt!si eu ma gandisem sa le fac le pun la favo
multumesc
reisnaor_2006 ?????
Rocsi 1
Ce minunatii ies din mainile tale mereu
Valclaudia 1
simona72 1
dantes 1
Foarte bune
Rocsi multumesc
multumesc frumos oameni dragi
Merisor 1
merisor
elucubratiiculinare 1
interesante
Sylvia 1
wow ce reteta interesanta ! direct la favo
Micutza Luana 1
Criss 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:50
de Panacris 9
la 09:30
ieri la 10:52
pe 28.01 la 08:55
pe 27.01 la 14:58
11 comentarii
8 comentarii
7 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
Lau
La Ancuta 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
luminitzaschiau 1
amalia_84 1
oanapl 7
4301 puncte
Panacris 9
1462 puncte
mihaelar63 9
1183 puncte
Mitinita 7
1100 puncte
MotanLaOale 8
1087 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!