Hamburger

de AnyCostescu in Sandvisuri, 16 Oct 2012 | 4254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chifle (ale mele au fost facute in casa din 500 g faina,25 g drojdie,1 lingurita sare,1 lingurita zahar,aproximstiv o cana apa)
  • piftele de porc( 500 g carne tocata de porc, 1 ou,cimbru,rozmarin,usturoi,2 lg faina,ulei pt prajit)
  • 1 rosie
  • cascaval DELACO
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger:

Pentru chifle se framanta aluat normal, se lasa la crescut si se coc aproximativ 30 minute.

Pentru piftele se amesteca carnea si restul ingredientelor si se fac piftele de dimensiunea dorita si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servetel sa absoarba excesul de ulei.

Se ia o chifla se taie in doua, se pune o felie de cascaval delaco, o piftica, o felie de rosie si capacelul din chifla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salam si cascaval