Hamburger

de AnyCostescu in Sandvisuri, 16 Oct 2012 | 4130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chifle (ale mele au fost facute in casa din 500 g faina,25 g drojdie,1 lingurita sare,1 lingurita zahar,aproximstiv o cana apa)
  • piftele de porc( 500 g carne tocata de porc, 1 ou,cimbru,rozmarin,usturoi,2 lg faina,ulei pt prajit)
  • 1 rosie
  • cascaval DELACO
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburger:

Pentru chifle se framanta aluat normal, se lasa la crescut si se coc aproximativ 30 minute.

Pentru piftele se amesteca carnea si restul ingredientelor si se fac piftele de dimensiunea dorita si se prajesc in baie de ulei. Se scot pe un servetel sa absoarba excesul de ulei.

Se ia o chifla se taie in doua, se pune o felie de cascaval delaco, o piftica, o felie de rosie si capacelul din chifla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamburger" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor