Hai sa mancam ROMANESTE: Scovergi din Lunca Dunarii

de Brindusa in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 40824 vizualizari

COMENTARII (20)

rivka 1

19.07.2010, 12:10

vai ce bine arata! ce masa frumoasa!

ela 1

19.07.2010, 12:32

florile sunt comestibile? foarte frumoase si mancarea buna,romaneasca,sa putem citi si noi

silvi0ara 1

19.07.2010, 12:43

Brandusa,si la noi in Muntenia se fac la fel,cu o singura diferenta,eu pun praf de copt in aluat.Sunt o bunatate.Chiar mia-i facut pofta de ele.

Miha 1

19.07.2010, 13:24

mena29 1

19.07.2010, 15:00

Multumim pentru flori,as vrea vreo doua scovergi

Bucataras 1

19.07.2010, 15:26

mamaia le zicea turte in tigaie

epurasha2bb 1

19.07.2010, 16:29

la noi mamaie le zice ''scoverci'' si le facea simple cu zahar, practic niste gogosi foarte subtiri , bine intinse pe rotund, care se prajesc si devin crocante.Noua tare ne placeau , nu am facut de multMi-ai amintit de copilarie Brandu

Julie 1

19.07.2010, 17:41

As vrea si eu un loc la masa aia frumoasa! Super!

Sidy 1

19.07.2010, 17:45

Sa crezi tu ca numai la voi se face asemenea bunatate ! Si la noi in Bihor se fac asemenea placinte cu branza, cartofi , varza sau mere...
O minunatie.... Fug la furculite....

Brindusa 1

19.07.2010, 20:03

Multumesc tuturor pentru aprecieri. si va asez la masa mea sa ciocnim un pahar, ca vinul nu era inca pe masa cand am pozat-o

PapaBun 1

20.07.2010, 02:13

vrei sa-ti zic ceva? n-am mai mancat de la tara de la bunicii mei asa ceva, de ani de zile .
multumesc.

nadina73 1

20.07.2010, 03:27

foarte bune si noua ne plac

Bucataras Medi 1

20.07.2010, 11:13

si bunica mea facea.............mmmmmmmmmm, ce bune erau.................

madi_marin 1

20.07.2010, 14:08

si bunica mea le facea si le spunea ,,scoverci,,...erau fara umplutura si se serveau cu zahar pudra......mmm...o bunatate...... ce dor imi e de bunica si de copilarie.....

Brindusa 1

20.07.2010, 16:48

Vad ca v-am adus aminte de copilarie. Foarte bine. Asta am si vrut. Cred ca mancarea asta e raspandita peste tot in Romania, si e facuta in functie de regiune. Dar tuturor ne aminteste de bunici.

Irina 1

20.07.2010, 21:14

Hmmm, imi place prezentarea. Iar bucatele imi fac toate cu ochiul. Bravo!

Brindusa 1

20.07.2010, 22:43

Irina, mersic. Te invit la masa mea.

liana_geicu 1

21.07.2010, 21:32

Si la mine in zona (Teleorman) tot turte se numesc, dar se fac fara umplutura. Noi le mancam cu branza, gem/dulceata sau mujdei! Hmmm...o bunatate

Laly 1

22.07.2010, 14:19

Vreau si eu o scovearga

andreea90 1

20.06.2014, 23:15

Buna..ce sfaturi imi dati sa-mi iasa scovergile mai moi ca sa le pot rula..ca ale mele ies putin cam tari..multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea