Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de DinDragostePentruGatit in Peste, 22 Iun 2012 | 4283 vizualizari
Ce micuţi sunt :)), îmi vine să-i mănânc. :))
1
Bucataras incepator
Taguri: guvizi crocanti, retete Peste
Se eviscerează peştele.
Se sărează şi se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se prăjeşte în ulei încins.
Poftă bună!
I-am servit cu mujdei de usturoi şi cartofi fierţi.
de lili2010 1
de Bucataras 8
Mihaela11_jo 1
Delicioasi si apetisanti
andreea_angelo 1
bravoo
DinDragostePentruGatit 1
Multumesc, Andreea.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 21:36
pe 24.10 la 16:29
pe 24.10 la 11:26
pe 23.10 la 10:34
pe 22.10 la 11:19
3 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Constelatialeu
RODIMUR
ionela84 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alexa_oct 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!