Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de DinDragostePentruGatit in Peste, 22 Iun 2012 | 4242 vizualizari
Ce micuţi sunt :)), îmi vine să-i mănânc. :))
1
Bucataras incepator
Taguri: guvizi crocanti, retete Peste
Se eviscerează peştele.
Se sărează şi se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se prăjeşte în ulei încins.
Poftă bună!
I-am servit cu mujdei de usturoi şi cartofi fierţi.
de mihaelar63 9
de madi_marin 6
Mihaela11_jo 1
Delicioasi si apetisanti
andreea_angelo 1
bravoo
DinDragostePentruGatit 1
Multumesc, Andreea.
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 18:34
ieri la 09:12
pe 26.09 la 17:05
pe 26.09 la 05:59
pe 25.09 la 13:19
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
vasimur
AnyCostescu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
nadea68 1
alldaycooking 1
Studenta_la_cratita 1
danamatei 1
masha 1
IoanaLS 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!