Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2010 | 8640 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

09.02.2010, 08:31

Frumos aranjament si de gustos nu mai spun !

madi_marin 1

09.02.2010, 09:26

aranjament minunat....un deliciu!

LLAAVVIINNIIAA 1

09.02.2010, 14:37

Branza de capra cu carbune??? Care-i rostul carbunelui?

anisoara 1

09.02.2010, 19:06

Vau am zarit niste brinza interesanta. Prima data vad si aud, cred ca e rulada de cas cu piper, o prepari sinfura sau se vinde asa bunatate.

Teo 1

09.02.2010, 22:02

pana sa ma apropii de farfurie ,am crezut ca ne-ai postat ''o pictura''; ce sa mai zic?

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:02

llaavviinniiaa , e cumparata , e un produs de succces preparat langa Cluj intr-o fabrica ultramoderna , retetele sunt aduse din Franta imbunatatite cu idei romanesti .nu am gasit explicatia in articole de ce carbune , dar dupa umilele mele cunostinte , carbunele favorizeaza digestia , brandul se numeste ,, la collina ''

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:21

anisoara , am cumparat-o , se gaseste la Cora sau Auchan , e facuta de o firma din jud , Mures. mai au rulada cu boia sau cu carnati .
mai am o bucatica in frigider si am citit ca e facuta din branza de vaca oparita si afumata , fara e-uri si conservanti .
precis faci tu ceva , cum te stiu , eu am vazut undeva o reteta cum se face branza de vaca tip topita .

silvi0ara 1

23.02.2010, 13:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou rece cu aperitiv