Gustare pentru udatori

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 6006 vizualizari

 

A doua zi de Sfintele Pasti pe la noi in Ardeal barbati , baieti , baietei , conform traditiei ,, umbla la udat '' cu sticluta de parfum , adica uda florile[ fetele , femeile ] sa fie tot anul frumoase . aia mici au poezie de genul : ,, eu sunt micul gradinar cu sticluta in buzunar , am auzit ca aveti o floare frumoasa si am venit sa o ud , sa creasca mare si frumoasa !!! ". Primesc rasplata oua rosii , prajitura si bani . Ai mai mari primesc vin , bere sau ,, J. P.'' [ adica - jinars de prune ] eu le-am dat si ceva gustarica ca altfel se ,, parfumeaza '' prea repede !!!

 

INGREDIENTE

  • chiftelute
  • snitele de pui
  • salam  banatean ,
  • salam de Sibiu
  • cas afumat Alpina
  • cascaval mozzarela
  • sunculita taraneasca 
  • sunca Sissi
  • jumari proaspete de porc
  • masline
  • ardei rosu
  • ridichi rosii
  • castraveti
  • praz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare pentru udatori:

Se aseaza frumos  toate ingredientele pe un platou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare pentru udatori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:00

faina traditie, iar platoul l-as devora pe tot

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:00

acum vad k lipseste ceva de pe platoul asta, CEAPA!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv