Gustare calda cu branza si cascaval

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 22376 vizualizari

 

Nu necesita efort mare,e mancabila,satioasa si dispare repede din farfurie...

 

INGREDIENTE

  • 250 g aluat foitaj
  • 250 g branza de oaie+ cascaval
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu branza si cascaval:

Se intinde aluatul se taie cu un pahar in 12 rondele,se ung cu ulei de masline si se pun in forme de silicon.Branza si cascavalul se rad pe razatoarea mica,se adauga 2 oua intregi si un albus si se omogenizeaza compozitia.Se imparte compozitia in cele 12 forme,deasupra se rup bucatelele de aluat ramas si se ung cu galbenusul de ou amestecat cu putin lapte.Se dau la cuptor cca 30-35 min,in functie de cuptorul fiecaruia.Se servesc calde,la mine n-au apucat sa se raceasca,asa ca nu stiu cum sunt reci....

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Şvaiţer cu struguri şi migdale