Gulyas de vitel cu galuste de cartofi

de Panacris in Vita, 11 Mar 2012 | 5286 vizualizari

 

O mancare savuroasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vitel 500 g.
  • zacusca sau ghiveci de legume din "camara" 1 borcan
  • bulion de casa 200 ml.
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare iodata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de vitel cu galuste de cartofi:

Carnea se spala, se curata de pileite si taie cubulete. Se pune carne in oala cu presiune, Kukta, se adauga zacusca sau ghiveciul de legume, bulionul, foia de dafin , cate boabe de piper, cimbru uscat 1/2 lingurita si un praf de sare. Se adauga cca. 1 l de apa, se inchide oala ermetic, se pun la foc iute, iar dupa ce incepe sa "fluiere" se lasa la foc mic, cca. 1 ora. 

Guyasul se serveste cu galuste din cartofi sau faina. 

Galustele de cartofi se obtin dintr/un amestec de cartofi fierti si pasati (cca. 500 g), cartofi cruzi si rasi marunt (cca. 2 bucati), oua (1-2 bucati), faina,(cca. 50 g.),  sare si piper. Se formeaza bile care se fierb in apa clocotita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de vitel cu galuste de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (21)

Panacris 1

12.03.2012, 19:42

Multumesc de aprecieri!

babi5 1

09.02.2013, 19:42

bunaaaaaaa!!

sasha62 1

17.10.2013, 09:42

Arta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura Cadou