Gulas secuiesc

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 25 Oct 2012 | 15914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne vita sau porc
  • 3-4 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 cana suc rosii
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei iute
  • 2 lingurite boia iute
  • 1-2 foi de dafin
  • 1 lingurita cu otet
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas secuiesc:

Incingem 2-3 linguri ulei intr-un ceaun sau oala mare si punem bucatile de carne la prajit. Rumenim carnea apoi adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul fasiute. Lasam totul cateva minute ca sa se inmoaie ceapa si adaugam boiaua, dafinul, otetul, rosiile decojite si taiate cubulete, sare dupa gust. Amestecam totul, adaugam sucul de rosii si doua cani cu apa si lasam acoperit la foc mic, circa o ora.I ntre timp taiem cartofii cuburi, ardeiul capia si ardeiul iute taiat fasii. Dupa o ora de fiert gulasul, adaugam cartofii si ardeii potrivim de sare si piper dupa gust si mai lasam o jumatate de ora la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas secuiesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas