Gulas de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 11 Apr 2010 | 9138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500 g muschi de porc(fara grasime)
  • -6 cartofi medii
  • -2 cepe mari sau 4 mici
  • -2 ardei
  • -1 lingurita boia de ardei dulce
  • -delikat
  • -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii
  • -1 ligura faina
  • -patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc:

Carnea se feliaza,se bate putin cu ciocanul pt snitel si se condimenteaza.Se prajesc in ulei incins pe ambele parti si cand sunt gata se adauga ceapa tocata solzisori(mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin.

Se adauga si ardeiul tocat,pasta de tomate dizolvata in apa/sucul de rosii,boiaua,delikatul si apa(cat sa acopere totul).Se lasa la fiert 10 min si apoi se adauga cartofii taiati in sferturi sau cubulete(dupa preferinta),se pune capacul si se lasa la fiert 20-30 min pana fierb cartofii.

Cand este gata se amesteca o lingura de faina cu 2 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu.Se ia de pe foc si se serveste cu patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc cu afumatura si vin rosu