Guguluf marmorat cu crema de branza

de angyb in Prajituri, 26 Iul 2013 | 2941 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul de cacao:
  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic de drojdie pt.dulciuri
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri apa fierbinte
  • Umplutura:
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri de amidon
  • 1 ou
  • 4 linguri de zahar
  • 300 g crema de branza
  • Pt.uns:
  • ulei
  • faina alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf marmorat cu crema de branza:

Pt.inceput pregatim umplutura : amestecam amidonul cu oul si 100 ml lapte.Laptele ramas il punem la fiert ,cand incepe sa fiarba turnam amestecul de amidon si ou si il lasam sa fiarba pana cand se ingrosa. Luam de pe foc si adaugam zaharul si lasam sa se raceasca.

Blatul: batem spuma albusurile dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem pana cand devin o spuma tare .Galbenusurile le amestecam cu uleiul si apa dupa care le turnam peste spuma de albusuri.Adaugam faina.cacao si drojdia si le amestecam bine.

Turmam compozitia obtinuta intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina alba. Amestecam bine crema de lapte cu crema de branza si cu ajutorul unei linguri ajezam gramajoare peste blatul de cacao.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade 35 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf marmorat cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura saseasca cu branza dulce