Guguluf cu piure de castane si pere

de anca_rm in Dulciuri, 30 Sep 2015 | 3172 vizualizari

 

Oana a vrut briose , dar nu mi-a dat formele de briose asa ca am facut in forme de silicon de guguluf .
Formele de briose sunt la bucataria ei si nu e voie sa ma ating de ele.

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -2 linguri ulei
  • -200 gr piure castane
  • -2 pere
  • -esenta rom(optional)
  • -2 linguri zahar
  • -4 linguri faina
  • -0.5 plic praf de copt
  • -praf sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu piure de castane si pere:

Am folosit piure de castane congelat , un pachet de 200 grame pe care l-am lasat la decongelat.

Perele le-am curate de coaja si le-am taiat cubulete destul de mici pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie , ca sa nu se oxideze.

Ouale impreuna cu zaharul,praful de sare si esenta de rom le batem pana cand se fac ca o spuma si se albesc .

In oua am adaugat piureul de castane si am omogenizat bine , vom obtine o compozitie de culoare maronie . Adaugam uleiul , faina si praful de copt.

Amestecam bine si punem compozitia in formele de briose(fiecare forma de briosa trebuie sa ramana goala cam 1 cm)

In fiecare forma am pus cateva bucatele de pere .

Am pus briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute .

 

 

TIPS-URI

1

folositi orice alt fruct

2

coaceti in forma de briose, mini guguluf sau chec

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu piure de castane si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

30.09.2015, 18:48

Andra_Constantinescu 1

30.09.2015, 19:39

Ce bune trebuie sa fie!

Rocsi 1

30.09.2015, 19:58

Ce frumusele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA CU CAISE SI FISTIC