Guguluf cu nuca si mascarpone

de La Ancuta in Prajituri, 10 Mar 2016 | 4009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca macinata
  • 2 linguri cacao
  • 1 pahar faina
  • 1 praf de copt
  • 250 g mascarpone
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu nuca si mascarpone:

Mixam ouale cu zaharul si vanilia pana cand se albesc si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi uleiul in fir subtire si mixam continuu.
Amestecam faina cu praful de copt si nuca si o incorporam usor in compozitie. La final adaugam branza mascarpone si omogenizam.

Turnam compozitia in tava de guguluf sau intr-o tava de chec si dam la cuptor, la foc potrivit pentru ~ 50 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Scoatem pe un gratar de bucatarie si lasam sa se raceasca complet apoi pudram cu zahar.

TIPS-URI

1

ca masura am folosit un pahar de 250 ml.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu nuca si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fiamminga