Grilled asparagus - Sparanghel la grill

de Corinuta in Jamie Oliver, 1 Mai 2014 | 24070 vizualizari

 

Gratarul meu de 1 Mai, putin mai altfel decat suntem obisnuiti, dar am gasit sparanghel foarte ieftin si tare m-am bucurat. Mie imi place mult sparanghelul, are un gust dulceag si fresh! Reteta nu e mare lucru, dar in caz ca va doriti sa incercati trebuie sa urmati cativa pasi.

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura de sparanghel (aprox 14 buc.)
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • optional parmezan
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Grilled asparagus - Sparanghel la grill:

Se spala sparanghelul si se usuca bine cu un prosop. Se taie capetele lemnoase si se arunca. Se ung tijele cu putin ulei de masline si se pun pe grilul incins.

Se prajesc 3-4 minute pe fiecare parte pana raman urmele de la grill si se inmoaie putin tijele se sparanghel. Cand sunt gata se scot direct pe farfurii, se tropesc cu zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare si piper proaspat macinat.

Optional puteti razui deasupra niste parmezan. Eu am servit cu branza la grill alaturi asa ca parmezan nu am mai pus.

Pofta buna!

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Grilled asparagus - Sparanghel la grill" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie la cuptor cu carne de porc si sos de branza a la Jamie Oliver