Green-Is-The-New-Black Smoothie

de Anamaria7 in Bauturi, 9 Apr 2011 | 5933 vizualizari

 

Pentru toti cei loviti de astenia de primavara sau care vor sa isi ajute organismul intr-un mod ... delicios! O cură cu spanac la începutul primăverii este soluţia pentru a evita astenia. Kiwi reprezinta un puternic antioxidant, intaritor al sistemului imunitar cu mare eficacitate impotriva efectelor imbatranirii. O banana contine 20% glucide si o asociatie devitamina B, C si E. Este, de asemenea, bogata in calciu si magneziu.Un cocktail apetisant, banana favorizeaza asimilarea zaharurilor si neutralizeaza acizii nocivi care perturba digestia. Contine si serotonina,care mai este numita substanta fericirii si care are un efect antistres rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 2 kiwi
  • 1 mana buna de frunze de spanac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Green-Is-The-New-Black Smoothie:

Cred ca e lesne de inteles. Se executa chiar si tehnici invatate de pe vremea copilariei: pasarea (terciuim bine banana :P)

Punem totul in blender si amestecam bine.

Indicat e cate un smoothie baut de dimineata.

TIPS-URI

1

Cine doreste sa mai dilueze poate adauga apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Green-Is-The-New-Black Smoothie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

10.04.2011, 17:55

super deliciossi sanatos

Ramonica 1

10.04.2011, 18:58

Merge cu foarte multe frunze, eu fac cu salata, spanac, frunze de ridiche, frunze de morcov, papadie

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]