Gratin de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 37187 vizualizari

 

Pentru o cina merge perfect

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • sare
  • piper
  • 100 unt
  • 4 oua
  • 100 g pesmet
  • 200 g mozzarella razuit
  • 2 linguri faina alba
  • 150 smantana
  • 4-rosii
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratin de conopida:

Se decface conopida buchetele mici si se fierbe(eu le fierb pe aburi).

Se unge bine un vas cu unt se presara pesmet foarte fin se pun buchetele de conopida se condimeteaza cu sare si piper.Se bat ouale cu un praf de sare se pune 150 smantana se amesteca bine dupa care se pun 2 linguri de faina alba si se omogenizeaza bine ,dupa care se toarna peste conopida tapetata cu pesmet, peste care am pus intai mozzarella, iar peste sos se pot pune rosii chery sau rosii taiate si cubulete de unt .

Se da tava la cuptor pentru 25 minute la 18o grade pana se rumeneste frumos.

Se serveste cu patrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratin de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Adinacarla 1

15.10.2010, 13:13

si eu la o portioara mica

Tuxedo 1

07.06.2013, 15:53

EXCELENTA , SI EU FAC , DAR FARA ROSII. O SA PUN DESOGUR !

nadina73 1

08.06.2013, 11:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui