Gatesc cu noile condimente, 100% naturale de la Delikat
Carnea de porc se taie bucati si se pune intr-un castron. Presaram deasupra 1/2 plic condiment pentru gratar de la Delikat. Masam carnea sa condimentam uniform toate bucatile.
La fel procedam si cu pieptul de pui: il taiem bucati, presaram 1/4 din continutul unui plic de condiment pentru pui, apoi masam carnea sa se condimenteze pe intreaga suprafata.
Eu am preparat carnea pe gratarul de la Delimano: am conectat aparatul la sursa de curent, am setat treapta cea mai ridicata de functionare, cand gratarul s-a incins, am asezat toate bucatile de carne pe care le-am lasat la rumenit cca 30 minute, intorcandu-le din cand in cand pe toate partile.
A iesit un preparat excelent datorita noilor condimente de la Delikat, 100% naturale.
Pentru pofticiosi, suplimentar am aruncat si niste mititei pe gratar :)))
Pofta buna!