Granola cu mere, migdale si stafide

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 9 Mar 2016 | 2725 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 mere
  • 200 grame ovaz
  • 50 grame stafide
  • 55 grame fulgi de migdale
  • 50 grame unt
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Granola cu mere, migdale si stafide:

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius. Se dau merele pe razatoarea mare si se amesteca cu ovazul, stafidele, migdalele, sare si unt.

Se aseaza compozita intr-o tava in strat subtire. Se coace in cuptor 30 de minute, pana devine aurie si crocanta. 

Se lasa la racit. 

Poate fi pastrata 3 zile in frigider.

TIPS-URI

1

Delicioasa la mic dejun cu iaurt

Daca ti-a placut reteta noastra "Granola cu mere, migdale si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert strudel cu mere, migdale si stafide