Goujonette de somon cu ciuperci

de Bunica in Somon, 5 Dec 2012 | 6157 vizualizari

 

Pranzul este gata in mai putin de o ora.

 

INGREDIENTE

  • 150 g.goujonette de somon
  • 200 g. ciuperci
  • 1/2lamaie pentru zeama
  • 1/2 portocala pentru zeama
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • oregano
  • scortisoara
  • coaja de lamaie rasa
  • 2 linguri ulei de masline
  • omana de patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goujonette de somon cu ciuperci:

Pentru inceput facem o marinata din:sare,piper,1 lingura ulei de masline,oregano,rozmarin ,1 lingura zeama de lamaie,1lingura zeama de portocala si punem pentru 10-15 minute goujonettele de somon  la marinat.

Acum ne ocupam de ciuperci.Le spalam,taiem feliute si le punem intr-un wook impreuna cu o lingura ulei de masline.Sotam ciupercile cateva minute(nu mai mult de 5minute),oprim focul si le condimentam cu sare si piper.Cand s-au racit turnam deasupra un sos facut din ;3 catei de usturoi pisati,ulei de masline,zeama de lamaie.

Goujonette de somon l-am facut in tigaia Dry Cooker.Am incins tigaia si am pus somonul.Toata operatia a durat mai putin de 6 minute.

Se pot aseza pe o farfurie sau separat.

Trebuie sa va spun ca masura la condinente a fost cat am luat intre degetul mare si aratator.

Trebuie sa va spun ca este delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Goujonette de somon cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de ciuperci si smantana