Gogosile bunicii (scovergi)

de cristinutanicolita in Dulciuri, 13 Ian 2017 | 22583 vizualizari

 

"Ca la bucatarasi acasa".

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 200 ml apa calduta
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocale
  • 2 lg zahar
  • 1 plic drojdie uscată
  • 100 ml ulei
  • zahăr pudra
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosile bunicii (scovergi):

Cernem faina. O amestecam cu drojdia si sarea. Adăugăm și restul ingredientelor si framantam un aluat elastic si nelipicios. 

Acoperim bolul cu un prosop si il lasam sa crească până isi dublează volumul. 

Dupa ce a crescut aluatul, il împărțim in bile aproape egale. Luam o bila, o intindem cât mai subtire, pe masa de lucru unsa cu ulei.

Prajim gogosile in ulei încins.

Cand le servim le pudram cu zahar. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosile bunicii (scovergi)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]