Gogosi umplute cu pateu de linte

de alilianaa in Mancaruri de post, 25 Apr 2013 | 4393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • linte- 200 g
  • 2 fire de ceapa verde
  • un fir de usturoi verde
  • 150 g ulei de masline
  • sare
  • gogosi din aluat fraged ( din comert)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu pateu de linte:

Lintea de pune la fiert cu sare. Dupa ce a fiert (nu mai mult de juma de ora), se pune intr-o strecuratoare, se da sub jet de apa. 

Ceapa si usturoiul verde se toaca marunt. Se pun impreuna in blender si se maruntesc vartos. Se adauga ulei si sare dupa gust. 

Gogoselele: cu un pahar de marime potrivita se fac rondele de aluat si se pun la copt in cuptor pentru 15 minute. 

Cand acestea sunt gata, se scot, se taie la mijloc cu un cutit ( se fac capacele). Se umple cu pateul de linte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu pateu de linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

26.04.2013, 09:33

Mama Mama...super...si mie imi place mult pateul de linte...o sa pun si reteta mea intr-o zi...place mult!

alilianaa 1

26.04.2013, 16:27

Cu drag,

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 07:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]