Gogosi pufoase

de Bucataras Monica in Dulciuri, 8 Apr 2012 | 6055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cubulet drojdie
  • faina
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa (pentru drojdie)
  • o masura lapte
  • 1 masura apa minerala
  • 2 oua
  • 1 varf sare
  • zahar(dupa gust)
  • 1 pachet zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi pufoase:

Se pune la inmuiat drojdia cu putina apa calduta si 2 lunguri de zahar.Separat se adauga in faina ouale,zaharul,uleiul,sarea,laptele,apa apoi se adauga drojdia.Se framanta un aluat maleabil, nelipicios.Se lasa la dospit circa 20-25 minute,apoi se intinde cate o foaie grosuta si se decupeaza  forme dorite, care se plonjeaza in ulei incins si se prajesc pe ambele parti.Dupa ce se termina de pregatit se pudreaza cu zahar vanilinat.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi pufoase" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase, reteta gustoasa ca la mama acasa