Gogosi cu glazura de ciocolata

de maria_claudia in Dulciuri, 6 Oct 2010 | 5511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr faina,
  • 25gr drojdie,
  • 150ml lapte,
  • 150gr zahar,
  • un ou,
  • 1praf de sare,
  • zahar vanilat,
  • esenta de rom,
  • ulei,
  • 100gr ciocolata alba,
  • 100gr ciocolata neagra(topita) ptr glazura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu glazura de ciocolata:

Formam maiaua cu lapte caldut, drojdie si putina faina. Cand si-a dublat volumul se rastoarna peste restul de faina, adaugam oul batut, zaharul, laptele caldut, mirodeniile si sarea, framantam bine.Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul.

Pe o planseta pudrata cu faina se intinde o foaie, apoi se decupeaza cu paharul cercuri. Se mai lasa 10min la crescut, apoi se prajesc in uleiul bine incins. Cand s-au racit se glazureaza cu ciocolata topita dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mini croissante cu ciocolata