Gogosi cu gem de capsuni

de AndreaE in Dulceata / Gem, 24 Mar 2014 | 3757 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • 25 gr drojdie
  • 150 gr zahar
  • 125 gr unt
  • Ulei de prajit
  • Gem de capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu gem de capsuni:

Drojdia cu o cescuta de apa calduta si o lingurita de zahar se pune la crescut.

Faina se amesteca cu ouale, zaharul, untul la temperatura camerei si laptele caldut. Apoi se adauga maiaua.

Se framanta toata compozitia , apoi se pune la dospit la loc caldut.

Cand a crescut , se intinde o foaie  , si cu o cana se taie rondele. Rondelele respective se mai intaind un pic , se adauga gem de capsuni si se impatura.  Se apasa bine marginile ca sa nu sa se desfaca la prajit.

Se pune ulei la incins , apoi se prajesc gogosile.

Cand s-au racit se presara zahar pudra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]