Gogosele umplute cu crema de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 5023 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat :

  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa

Umplutura

  • 100 gr branza de vaci
  • 150 gr telemea
  • 50 gr parmezan
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele umplute cu crema de branza:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac  cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min. 
Se paseaza branza proaspata, telemeaua apoi se ameseca impreuna cu parmezanul si  mararul taiata marunt. 
Cand s-au racit gogoselele se taie in doua apoi se umplu cu crema de branza.


Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tapas cu chiftelute, sos de maioneza si ceapa