Vă aduc o rețetă de gogoși pufoase, ieftine și rapid de pregătit. Mulțumesc Steluței Ghiocela pentru această rețetă extraordinară. Găsim multe alte rețete foarte bune pe blogul ei ,,Rețetele mamei, vă recomand să-i vizitați frumoasa pagină.
Aceste gogoșele sunt pregătite cu kefir, un ingredient ce oferă o consistență pufoasă, moale și puțin zemoasă. Aceste aspecte m-au cucerit și acum pot spune că sunt cele mai bune gogoși pe care le-am mâncat până acum. Vă invit la pregătirea gogoșelelor, chiar acum….ce ziceți?
Omogenizăm foarte bine kefirul cu zahărul, zahărul vanilinat apoi adăugăm oul întreg. Adăugăm făina amestecată cu puțină sare și praful de copt.
Omogenizăm foarte bine kefirul cu zahărul, zahărul vanilinat apoi adăugăm oul întreg. Adăugăm făina amestecată cu puțină sare și praful de copt.
Scoatem gogoșile pe un șervețel pentru a absorbi uleiul în exces iar când sunt reci le pudrăm bogat cu zahăr pudră cu gust de vanilie.