Gogosele pentru "zupa"

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 4337 vizualizari

 

Merg foarte bine la zupa de chimen, dar si la alte supe.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 lingura de unt
  • 5 linguri de faina
  • 2 oua
  • sare
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele pentru "zupa":

Se pune laptele la fiert impreuna cu untul si sarea. Cand fierbe se toarna faina dintr-o data si se amesteca bine pana se face crema. Se ia de pe foc si se amesteca pana se raceste.

Se adauga pe rand ouale si se mixeaza bine pana la omogenizare.

Se incinge uleiul si se prajesc gogoselele pana se rumenesc. Se pun in farfurii, apoi se toarna supa. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele pentru "zupa"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]