Gogosele cu malai

de diaconta in Dulciuri, 30 Iun 2011 | 9458 vizualizari

 

Am vrut sa fac ceva dulce,dar foarte rapid pentru ca nu aveam mult timp la dispozitie.Aromate si delicioase au fost gogoselele mele.Mie mi-au placut cu iaurt,o combinatie dulce-acrisoara.M-am inspirat din reteta Andreei,cu unele modificari.Multumesc fata frumoasa.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 150 gr faina de grau
  • 80 gr faina de malai
  • 100 gr iaurt
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu malai:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul.Adaugam apoi iaurtul si aromele.Apoi faina de grau si cea de malai impreuna cu praful de copt.Se lasa la frigider pentru o jumatate de ora.

Se pune ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins se pun gogosele cu ajutorul unei linguri.Cand au inceput sa faca bule deasupra ,se intorc si pe partea cealalta.

Se aseaza pe un servetel absorbant,apoi se presara cu zahar pudra.

Este de preferat sa folosim faina de malai cat mai fin macinata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

DIANA B 1

06.07.2011, 16:11

Buneeeeeeeeee , am facut si eu ... cred ca altcineva era sursa inspiratiei

aziz 1

06.07.2011, 16:33

am sa incerc si eu cu malai

diaconta 1

06.07.2011, 19:11

Mona
Diana nu-i o reteta noua

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi pufoase cu unt, reteta delicioasa pentru un deliciu usor de preparat si savurat