Gogosele cu cascaval

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 19535 vizualizari

 

by Amalia

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte,
  • 30 g unt,
  • 100 g faina,
  • 150 g cascaval (sau branza de burduf),
  • 3 oua.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu cascaval:

Intr-o craticioara punem laptele impreuna cu untul sa dea un clocot, apoi luam de pe foc si punem faina, apoi cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, amestecand bine bine pana se desprinde compozitia de pe peretii craticioarei; lasam putin sa se raceasca ,apoi punem pe rand cate un ou amestecand pana se incorporeaza; ungem cu putin ulei o tava si punem hartia de copt; cu o lingurita punem cate o gramajoara din compozitie si dam la cuptor.

Eu am pus si putina sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

martagabriela 1

26.01.2011, 20:00

da dar brinza unde e?se pune inauntru?ca astea sint "chouri" care se pot umple,nu?

Bunica 1

26.01.2011, 23:55

Rumenele, frumusele ! Dar cascavalul sau branza cand si unde o punem ?

miremirc 1

28.01.2011, 09:07

scuzati ;cascavalul dat pe razatoarea mica se pune dupa faina, apoi lasam sa se raceasca putin si adaugam ouale pe rand;graba strica treaba...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici umplute