Gogosele ardelenesti

de Julie in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 10656 vizualizari

 

Gogosele ardelenesti sau bulete – asa li se mai spune acestor rontaieli, dupa cum ne dezvaluie Radu A. Roman. ”Nu-s rele, dar cer de baut!” ;)

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea sau cascaval,
  • 3 oua sau 4 albusuri,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele ardelenesti:

Se bat spuma ouale. Se rade branza sau cascavalul si se amesteca cu ouale. Se pipereaza dupa gust. Sare se adauga numai daca este nevoie. Se formeaza gogosele, mici si rotunde, care se prajesc in ulei incins, pana se rumenesc frumos. Se scot pe servete de hartie absorbanta, pentru a nu fi satioase.

Gogoselele se aduc la masa calde, cu smantana sau fara. Apoi: „un rachiu, alta gogosea, alt rachiu, alta gogosica…”

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele ardelenesti" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui