Gogosari umpluti cu conopida

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 10743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 gogosari rosii,sanatosi
  • 2 kg conopida
  • hrean
  • frunze de visin,
  • telina
  • crengute marar si cimbru
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi dafin
  • 7 l apa
  • 0.5 l otet
  • 7 linguri sare neiodata
  • 250 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari umpluti cu conopida:

Spalam borcanele si pe fundul lor asezam frunze de telina,visin,crengute de marar,cimbru si tije de hrean. Spalam bine gogosarii si ii curatam de cotor si samburi. Desfacem conopida buchetele si o spalam bine in apa.

Umplem gogosarii cu conopida si ii asezam in borcane.

Punem la fiert apa cu otet,sare,zahar si boabe de piper.

Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si turnam apa fierbinte,lasam 30 de minute dupa care completam cu apa. Tinem borcanele la loc racoros si intunecos.

Se consuma dupa cca 3-4 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]