Gogosari in sos pentru friptura

de jolygina in Pt. carne, 14 Iun 2010 | 17537 vizualizari

 

foarte buni pentru fripturica la gratar

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosar
  • 1/2l otet
  • 1/2 kg zahar
  • 1/2l ulei
  • 3 linguri sare
  • 500g pasta de tomate
  • piper si foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos pentru friptura:

 

Gogosarii taiati fideluta se oparesc in compozitia facuta din otet, zahar,ulei,sare, pasta de tomate si foile de dafin.
Se oparesc cam 10-15 min.
Se scot se asaza in borcane se toarna compozitia in care i-am oparit, peste ei.
Se incinge cuptorul si bagam borcanele

stingem focul si le lasam pana a doua zi, cu usa inchisa.
Sosul este foarte bun la carne pe gratar si foarte gustos iti vine sa-l mananci si simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos pentru friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Rocsi 1

14.06.2010, 11:10

sunt foarte buni...facem si noi si se mananca cu multa placere

jolygina 1

04.09.2011, 16:18

asa este ai dreptate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata (chutney) cu pere si condimente