Gogosari in otet

de Cofetarul Vesel in Muraturi, 1 Noi 2017 | 8157 vizualizari

 

Sper ca aceasta reteta o sa va placa. Daca v-a placut, va invit cu mare drag sa o incercati!

 

INGREDIENTE

  • 2 kilograme de gogosari spalati si taiati in bucati
  • 2 litri de apa rece
  • 200 mililitri de otet
  • 150 de grame de zahar tos
  • 2 linguri desare
  • boabe de mustar
  • foi de dafin
  • boabe de enibahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Pregatim saramura pentru gogosari. Punem pe rand intr-o oala apa, otetul, zaharul si condimentele. Amestecam bine pana se dizolva zaharul si punem oala pe foc si lasam la fiert saramura (trebuie sa clocoteasca 5 minute).

Dupa ce saramura a fiert, luam oala de pe foc, turnam gogosarii in saramura si ii lasam la oparit pana cand se vor raci complet. Apoi vom pune gogosarii intr-un borcan, vom turna peste ei saramura si vom pune borcanul la rece.

Dupa o zi, gogosarii vor fi numai buni pentru servit!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata pentru iarna