Gogosari in otet

de Sim0na in Muraturi, 10 Aug 2012 | 8018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg gogosari
  • cateva buchetele conopida
  • 2 radacini hrean
  • 1 morcov
  • 700 ml otet
  • 700 g zahar
  • 6 linguri sare
  • 1 lingura aspirina pisata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se spala gogosarii, se taie bucati potrivite.
Se amesteca otetul cu zaharul, sarea si aspirina, pana se topesc toate.
Se pune amestecul peste gogosari si conopida, si se lasa 12 ore.
Dupa 12 ore se amesteca totul, se "vantura" cum spune mama, si se mai lasa 12 ore.
Se taie hreanul si morcovul bucati si se pun in borcane. Se aseaza gogosarii si conopida si se toarna zeama peste acestia.

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in suc propriu