Gogonele murate

de MIUTA in Muraturi, 7 Oct 2011 | 33892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • gogonele
  • usturoi
  • marar
  • cimbru
  • hrean
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • morcovi
  • ardei iuti
  • dafin
  • zahar
  • otet
  • sare de muraturi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogonele murate:

Gogonelele se spala foarte bine.

Se aseaza in borcane cu hrean,marar,cimbru,boabe de mustar.

Se pune in fiecare borcan cate un catel de usturoi,2 foi de dafin,un ardel iute,felii de hrean si morcov.

Saramura se face din 10 l de apa,10 linguri de sare,200 ml otet,150 g zahar,foi de dafin si boabe de piper.Se fierbe pana se topeste zaharul si sarea.

Se pune fierbinte in borcane si se lasa neacoperit pana a doua zi.

A doua zi se completeaza cu apa,se capseaza borcanele si se depoziteaza in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de muraturi