Gnocchi cu sparanghel si pesto

de cristiefect in Paste, 11 Apr 2018 | 3235 vizualizari

 

O mancare simpla, poate fi o cina rapida si usoara, la tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 750 g gnocchi proaspeti
  • 500 g sparanghel verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite pesto verde
  • sare
  • piper macinat
  • 2 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sparanghel si pesto:

Intr-o tigaie mare punem o lingura de ulei la incins si punem gnocchi la prajit cate 4-5 minute pe o parte, apoi ii intoarcem si ii mai lasam 4-5 minute. Condimentam cu sare si piper.

Punem ouale la fiert in apa cu sare, cam 4-5 minute, apoi le scoatem in apa rece, dupa care le curatam de coaja.

Intre timp, spalam sparanghelul, il stegem cu un prosop de bucatarie, apoi taiem capetele lemnoase si il portionam in bucati de 4cm. 

Dupa ce s-au prajit gnocchi, ii scoatem intr-un bol, acoperim cu un capac sa ramana calzi. Punem sparanghelul la prajit, in aceeasi tigaie in care mai punem o lingura de ulei. Lasam cam 4-5 minute, dupa care intoarcem pe cealalta parte si mai lasam 3-4 minute. Condimentam cu sare si piper.

Amestecam gnocchi cu sparanghelul si cu pesto, asezam pe farfurii si deasupra punem ouale taiate felii.

TIPS-URI

1

in loc de pesto puteti folosi un sos olandez

2

se poate adauga si putina sunculita afumata taiata cubulete si trasa la tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sparanghel si pesto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi cu mozzarella in sos de rosii