Gnocchi cu sos de rosii

de Laly in Paste, 9 Iul 2010 | 5803 vizualizari

 

Ceva bun,rapid si foarte satios.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi de cartofi
  • 500 gr rosii
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • busuioc,sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata.

Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de pielite.Le mixam la robot,pana devin suc.

Intr-o tigaie se pune uleiul si usturoiul zdrobit.Se lasa sa se rumenaesca un pic,apoi se scoate si se aduga ceapa tocata marunt.Se tine pe foc pana devine sticloasa,apoi se adauga rosiile.

Se adauga sare,busuioc si zaharul.Se fierbe sosul pana scade si devine ca o pasta.

Se adauga gnocci peste sos si se mai lasa 2-3 minute.Se servesc atat calde cat si reci.Se poate rade cascaval sau mozarella deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

janet 1

10.07.2010, 14:15

Ce -i cu sos......imi place!Si paste si chiftele si carne........super!

nadina73 1

11.07.2010, 18:38

si eu vin stiu ca mai ai pt mine cav macar vorba lui mihael63 macar sa ster cu o coaj de paine in cratita

elena1988 1

24.02.2011, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci si sos de rosii