Gnocchi cu sos de rosii

de simona72 in Paste, 27 Apr 2013 | 5428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga gnocchi Casa Cecconi
  • 3 feliute de bacon sau pulpa de porc crud afumata
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 1 cutie suc de rosii (250-300ml)
  • 6 rosii chery
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • un virf pasta de ardei iute
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de rosii:

Uleiul il punem la incins intr-o tigaie, adaugam baconul taiat feliute, lasam sa se prajeasca putin, adaugam ceapa si usturoiul taiat rondele, mai lasam 1 minut si adaugam conserva de suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute sosul, adaugam sare,piper, zahar si busuioc si dupa gust pasta de ardei iute. Mai lasam sa fiarba 2-3 minute, iar apoi punem gnocchi peste sos ,pe care le-am fiert inainte pina s-au ridicat la suprafata. Rosiile chery le taiem in jumatati si le punem si pe ele peste gnocchi si lasam totul la fiert 2-3 minute.

Servim cu o gramajoara mica de cascaval ras deasupra.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Creste cu sunca si sos de rosii