Gnocchi cu sos de masline si parmezan

de Ligia Bxl in Paste, 5 Feb 2011 | 6734 vizualizari

 

aveti grija sa no patiti ca nenea din video http://www.youtube.com/watch?v=M1SQXT-EeZ4&feature=related

 

INGREDIENTE

  • 500 de gr de gnocchi
  • ptr sos:
  • putin ulei de masline
  • 100 gr de bulion mai subtire
  • cateva masline verzi
  • sare
  • piper
  • condimente:oregano,busuioc)
  • un catel de usturoi
  • putin parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu sos de masline si parmezan:

Gnocchi se fierb pana plutesc pe deasupra in apa cu putina sare.

Sosul:maslinele se taie rondele si se fierb putin apoi peste se adauga bulionul si putin ulei de masline si se calesc putin apoi se adauga putina apa se amesteca sa devina o pasta,se adauga condimente,sare,piper si usturoiul,se mai fierb putin sa se combine toate aromele,apoi adaugam gnocchi peste sos omogenizam,si punem pe o farfurie iar pe deasupra presaram parmezan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu sos de masline si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

17.02.2011, 19:58

oricum sunt buni de casa sau magazin daca-s facuti cu dragoste ies super

Ligia Bxl 1

18.02.2011, 14:51

gurmanzii serveste cu placere

Ligia Bxl 1

18.02.2011, 14:52

mamaieelena asa e,sunte-ti draguta ca intotdeauna multumesc ca ma apreciati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste scoici umplute cu pui si ciuperci