Gnocchi cu carne de porc

de MotanLaOale in Porc, 12 Ian 2014 | 9117 vizualizari

 

Foarte rapida si foarte buna, in special acum cand se gasesc gata facuti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc (pulpa)
  • 500 g gnocchi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • cimbru
  • nucsoara
  • 3 cuisoare pisate
  • zahar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carne de porc:

Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste 3-4 minute in ulei pana isi schimba culoarea.

Se pune apa si condimentele si se mai fierbe 20-25 minute.

Se pune pasta de tomate si se mai fierb 5 minute.

Daca scade apa se completeaza.

Se potriveste de sare, piper si zahar si se lasa la racit.

Gnocchi se fierb in apa cu sare 10 minute, pana se ridica la suprafata.

Se pun la scurs.

Intr-un vas termorezistent se pun 3-4 linguri de sos si punem gnocchi scursi.

Deasupra se pune restul de sos cu carne.

Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se scoate, se lasa 2-3 minute si se poate servi.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte condimente dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare - Reteta savuroasa