Gnocchi cu carne

de ianculubita in Paste, 24 Oct 2013 | 5941 vizualizari

 

Va recomand o delicioasa mancare

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vitel
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 1 pahar vin rosu
  • 1-2 cani suc de rosii
  • 1 pachet gnocchi
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta de rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gnocchi cu carne:

Carnea tocata amestecata cu sare ,piper, ceapa taiata marunt, usturoiul pisat o punem in vasul cu ulei incins, amestecam sa nu se formeze cocoloase. Ddupa ce carnea s-a albit adaugam vinul iar dupa cateva minute, dupa ce s-a evaporat alcoolul, adaugam sucul de rosii, crenguta de rozmarin si lasam sa fiarba incet 20-30 minute.

In acest timp, punem la fiert gnocchi in apa cu sare, iar dupa 4 minute le scurgem, le amestecam cu sosul de carne si le servim.

TIPS-URI

1

se mai pot servi cu sosul pus deasupra fara a mai fi amestecate

Daca ti-a placut reteta noastra "Gnocchi cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi con gorgonzola al forno