Ghiveci la tigaie cu zucchini

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mai 2016 | 4478 vizualizari

 

Mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2 zucchini lunguieti (500 gr. cantitatea totala)
  • 2 rosii mari
  • 2 ardei kapia rosii
  • 2 cepe mici
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lingurite pasta de ardei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci la tigaie cu zucchini:

Ceapa si ardeii se curata, se spala.

Ceapa se toaca marunt, ardeii se taie bucatele.

Punem ceapa si ardeiul la sotat in ulei de masline pentru 5 minute la foc mediu.

Zucchini se spala, se sterg cu un prosop absorbant, apoi se taie pe orizontala in sferturi / fasii, apoi ii feliem cu tot cu coaja.

Adaugam bucatile de zucchini peste legumele sotate, presaram sare si piper dupa gust, acoperim tigaia cu un capac si lasam sa se gateasca la foc mediu pana scade apa lasata de zucchini.

Rosiile le spalam si le taiem bucati. Le adaugam peste legumele din tigaie, amestecam si la scurt timp observam ca rosiile se vor gati si vor forma un sos care va invalui restul legumelor.

Adaugam 2 lingurite pasta de ardei, amestecam, oprim focul si presaram marar verde proaspat tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci la tigaie cu zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post