Ghiveci de legume cu masline si branza topita

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de legume, 28 Mar 2011 | 6278 vizualizari

 

o bunatate, te lingi pe degete, aceasta tocanita am facut-o cu ce am avut prin frigider

 

INGREDIENTE

  • o punga amestec mexican
  • o ceapa verde
  • 2-3 cartofi
  • masline rondele
  • 3 cuburi de branza topita
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume cu masline si branza topita:

Spalam cartofii si ceapa, pe care ii taiem cubulele, iar ceapa marunt si ii punem intr-o oala cu 2 linguri de ulei si un pahar de apa sa se inabuseasca bine, dupa care punem si amestecul mexican peste si inca un pahar de apa si lasam sa fiarba impreuna.

Cand legumele s-au inmuiat bine, punem si maslinele si branza topita (puteti pune si branza topita la sul ) si mai lasam sa dea cateva clocote.

Condimentam cu sare si piper dupa gust.

asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume cu masline si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

carmenvlad 1

05.04.2011, 01:19

Chiar daca mancarea a fost facuta doar cu ce aveai prin frigider, rezultatul este absolut incantator. Frumos colorata si deosebit prezentata este un succes. Bravo!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2011, 08:47

multumesc tare mult carmen

adry88 1

26.05.2011, 17:02

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]