Ghiveci cu porumb

de Valclaudia in Mancaruri de post, 2 Aug 2013 | 4926 vizualizari

 

o mancarica usoara

 

INGREDIENTE

  •  o vanata potrivita
  • 1 cutie de porumb dulce
  • 1 cutie de rosii tocate
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu porumb:

Spalam si curatam vanata, apoi o taiem bucatele pe care le condimentam cu sare si piper si le prajim pe ambele parti pana se inmoaie. Adaugam porumbul, boabele de mustar si rosiile tocate din conserva si lasam sa fiarba la foc potrivit pana scade apa lasata. Adaugam foaia de dafin si patrunjelul tocat marunt si lasam mancarea acoperita doua trei minute sa se intrepatrunda aromele. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]