Ghiveci cu cascaval

de amalia01 in Mancaruri de legume, 19 Ian 2013 | 5111 vizualizari

 

O COMBINATIE NOUA,DE INCERCAT...CU CASCAVAL PANE`.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 ardei grasi 
  • un dovlecel 
  • 2 cartofi
  • 2 rosii mari 
  • 1/2 cana de orez
  • 1 conserva de ciuperci( 400 g)
  • 250 ml ulei de masline
  • 2 lingurite de pesmet alb
  • cascaval ras (hochland) pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu cascaval:

- ceapa,dovelecelul,cartofii si ardeii se spala,se curata de coaja si se taie cubulete,apoi se calesc in 100 ml de ulei;

- se adauga ciupercile scurse si oparite;

- rosiile se decojesc si se dau pe razatoare,adaugandu-se peste legume;

- se adauga orezul si 2 cani de apa rece;

- se da la cuptor pentru 45 de minute

- feliile de cascaval pane se taie cu un pahar (pentru aspect) si se rostogolesc prin pesmet, apoi se prajesc in restul de ulei incins;

 

MOD DE SERVIRE:

- se serveste cald, cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu smantana