Ghiveci

de LUK in Mancaruri de post, 2 Dec 2010 | 4853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400gr cartofi
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de bulion
  • o lingurita de boia
  • 2 linguri de orez
  • o jumatate de ardei
  • vegeta,sare dupa gust
  • putin ulei pentru calit ceapa
  • 500-600ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se ia de p efoc si se adauga boiaua,ardeiul taiat fasii,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.

Se amesteca si peste se toarna cam 500ml apa apoi se pune la fiert impreuna cu sarea ,vegeta si bulionul.Dupa ce a fiert 25min se adauga orezul spalat si se mai lasa sa fiarba inca 15minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de mazare