Ghiveci

de LUK in Mancaruri de post, 2 Dec 2010 | 4916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400gr cartofi
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de bulion
  • o lingurita de boia
  • 2 linguri de orez
  • o jumatate de ardei
  • vegeta,sare dupa gust
  • putin ulei pentru calit ceapa
  • 500-600ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste putin in ulei.Se ia de p efoc si se adauga boiaua,ardeiul taiat fasii,cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.

Se amesteca si peste se toarna cam 500ml apa apoi se pune la fiert impreuna cu sarea ,vegeta si bulionul.Dupa ce a fiert 25min se adauga orezul spalat si se mai lasa sa fiarba inca 15minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de fasole verde